om oss

 

Vil begeistre verden! 

Å lage god markedsføring er verdens beste yrke. Det består av 80 % hardt arbeid og 20 %  inspirasjon. Det som er viktig er at budskapet når frem. At målgruppen treffes på en slik måte at vi oppnår det som var målsetningen for aktiviteten. Det lønner seg alltid å starte med å tenke strategi. Når markedsføringsaktivitetene funderes godt, blir resultatet bedre. Alltid.

Stort eller lite. Godt håndverk er en forutsetning for hvert eneste oppdrag. Siri Sparboe har levert både tradisjonell reklame og Content Marketing i mange år. Suksesskriteriet er, som alltid, at markedsføringen utformes på en positiv måte med tydelige budskap og fokus på et innhold som målgruppen ønsker seg.

En bekjennende ordjunkie får aldri nok informasjon. Jeg leser mye, reiser både i fantasien og i virkeligheten, går på oppdagelsesferd både virituelt og i øyeblikket. Derfor er lagrene mine fulle av inspirasjon og ideer som kan bidra som katalysator for et velfundert oppdrag.

Forskjellen mellom OK og FANTASTISK kan være avhengig av noen små ord. Det gjelder bare å vite hvilke.

 

Design som treffer hjertet og forfører hjernen 

Det beste vi vet er å starte fra null og bygge stein på stein, for å skape en tydelig identitet. Samtidig har vi stor respekt andres åndsverk og setter vår ære i å bidra til å videreutvikle profilen på ønsket produkt og materiell på best mulig måte dersom en logo og en profil allerede eksisterer.

Vi har kompetanse til å utvikle konsepter fra A til Å og leverer effektiv markedsføring uansett plattform.

Lyd, bilde, digitalt, trykk, print, dekôr elementer. Vi kan levere. Som kunde hos oss blir du hørt. Vi er flinke til å lytte og leverer alltid høyeste kvalitet ned til minste detalj.

Det viktigste er vi bygger merkevaren din sterkere gjennom alt som gjøres.

Trylleformelen vår

består av velvalgte ord, god design, gjennomtenkte idéer og langsiktig strategisk planlegging.

Rundt 30 års erfaring gir trygghet når man skal velge riktig løsning, fremfor store formater og hornmusikk. Vi lager heller 32 små annonser som står på på hvert sitt oppslag gjennom hele avisen, enn en dobbeltside hvis det er riktig. Våre kunder vet at vi alltid tenker "utenfor boksen". Type medium er ikke viktig med mindre det er en del av forutsetningen. Klart det er kjekt å lage film, men hvis det ikke passer til oppgaven kiler det ikke litt en gang.

Ærlighet er en dyd vi setter høyt. I tillegg er vi kjent for å ha orden i sysakene, levere i tide og for å fakturere nøyaktig den summen som er blitt avtalt. Hver eneste gang.

Fremtiden kommer av seg selv. 
Fremskrittene kan vi skape.

 

If you are looking for a quick presentation in English (pdf)
click here: