Inspirerende foredrag, bøker & magasiner

Siri Sparboe, som eier Sitert, er også forfatter og feature journalist. Til nå har hun gitt ut to suksessbøker i kategorien sakprosa. I tillegg har hun vært redaktør og innholdsleverandør til en rekke magasiner og utgivelser i kategorien Content Marketing. Hun holder også inspirasjonsforedrag fylt med engasjement, relevante historier og nyttig kunnskap for mellomstore forsamlinger. Foredragets tema tilpasses hvem som skal høre på. Her er noen eksempler:

  • SoMe – HVEM HVA HVORDAN – Hva bør vi tenke på når vi skal være på Sosiale Medier som for eksempel Facebook, Instagram og Snap. Hvem vil vi engasjere og hva skal til for å begeistre dem…
  • Markedsføringsstrategi – hvorfor det?
  • Dale Garn – norsk strikkehistorie, kulturarv og industrieventyret på Dale.
  • Fortsatt fint. Strikking og hekling med historisk sus.

Bøker

HYTTEBOKA (over alle hyttebøker)
En smart hyttebok som på en ny og fin måte kombinerer det som er nyttig og det som er hyggelig. Her samler du viktiig informasjon om hytta, og om hvem som er kronet til Hyttekonge fra år til år. Her kan du lage en oversikt over de ulike hytterekordene. Her får du tips til morsomme aktiviteter, spill, hemmelige språk, oppskrifter, værtegn på rim, kjerringråd, og mye mer. Boka inneholder også fjell- og sjøvettregler, tabeller for følt temperatur og livreddende førstehjelp. I tillegg til alt dette er det en passe mengde blanke ark hvor dere kan skrive, tegne og lime inn gode historier og fine minner.

Forlag: Nord. 1. Opplag 4 000.
ISBN 978-82-93627-50-0

Dale Garn – strikking og hekling med historisk sus
Boken gir et innblikk i industrieventyret på Dalekvam og norsk strikkehistorie. 215 sider med fun facts, interessante historier og kule, tidstypiske bilder, i tillegg til strikke tips og triks og hele 63 vintage oppskrifter.

Forlag: Aschehoug/Tigerforlaget Opplag 12 000.
ISBN 978-82-833-8009-5

Boken ble i tillegg også utgitt som to bokasiner på Bestselgerforlaget.

Norske OL-gensere fra 1956 – 2018
Boken inneholder oppdaterte oppskrifter til alle de 17 offisielle OL-gensrene i ulike varianter, i tillegg til oppskrifter på en rekke utvalgte tilbehør.

Forlag: Cappelen Damm. Opplag 12 000.
Hovedbok i Hobbybokklubben, oktober 2017.
ISBN 978-82-02-56591-6

Trykk på bildet til høyre for å se innslaget om Norske OL-gensere på selveste God Morgen Norge.

Magasiner

Noe av det aller morsomste som finnes er å få lov til å bruke talentet sitt til på å begeistre andre. Presentere kunnskap og muligheter på en inspirerende måte slik at leseren koser seg med velformulerte setninger og fine bilder, samtidig som han eller hun tilegner seg ny informasjon. Forskning viser at godt laget Content Marketing er effektiv og at målgruppen er positivt innstilt til denne typen markedsføring. En vinn-vinn situasjon.

MASKErader for Du Store Alpakka

Vi laget new look og produserte sju fine magasiner med oppskrifter og strikkeinspirasjon.

Utvalgte strikkedesignere leverte ferdige plagg og vi tenkte ut konsept, styling og fant fine modeller som ble fotografert på utvalgte steder i henhold til det aktuelle temaet.

Nøste – magasin for Gjestal Garn

Oppdraget lød: Kan du være redaktør, innholdsleverandør og prosjektleder, og lage et helt nytt inspirasjonsmagasin for Gjestal Garn som skal selges fra Lindesnes til Vadsø i de store kjedene som selger garn.

Vi laget to utgaver og den typen oppdrag gjør jeg gjerne flere av!

Jul i Sandnes

Fire utgaver av gratis inspirasjonsmagasiner som lokket kunder fra hele regionen til Sandnes sentrum for å julehandle gaver og for å kose seg på restauranter og caféer i Norges 8. største by.

Opplag: 52 000
Distribusjon: Sandnes, Stavanger, Sola, Gjestal, Klepp, Time, Eigersund, Forsand, Strand, Hjelmeland

Modern Design Magasinet

Gratis Content Marketing magasin proppfullt med fashion, styling, og siste nytt innen hårtrender, hårfarge og hårpleie.

Magasinene presenterte også alle salongene i Modern Design konsernet,  i tillegg til inspirasjon og nyttig produktanbefalinger og presentasjoner av nyheter.

Kremmermarkedet, Sandnesugå, Eventyrugå og Julehandel

For en lidenskaplig Sandnes patriot var det en fryd å få lov til å lage fire årlige Content Marketing bilag sammen med Stavanger Aftenblad og Sandnes Sentrum AS. Her fikk jeg brukt all min entusiasme og begeistring for å fortelle om alt det kjekke som skjer i sentrum av Norges åttende største by under Kremmermarkedet, Sandnesugå, Eventyruken og i desember.

Blink festivalavis

Intervjuer og stemingsartikler bidro til å skape entusiasme og forventning i forkant av folkefesten.

Sendes hvert år på NRK og er en gratis folkefest i idretten og gledens tegn. Vel verd turen til byen vår.