Bra strategi

Hvis du spør oss om å lage en annonse, spør vi alltid er du sikker på at det er en annonse du skal ha? Hva er det du ønsker å oppnå? Hvem snakker du til og hva vil du de skal gjøre? Hvor mange skal du snakke til på en gang? Kanskje det er billigere for deg å treffe målgruppen ved hjelp av en……

Markedsstrategi

Ja – hvordan forteller man historiene uten å røpe sensitiv informasjon og bedriftshemmeligheter. Vi har bidratt i strukturering og organisering av et helt konsern, vi har hjulpet oppstartsbedrifter i gang og vi hjelper små og mellomstore virksomheter til å definere mål og «do & don´t» på veien dit. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, så ser vi om det kan være en god idé å gå sammen videre.

Mentor – også for elevbedrifter

Det er en lidenskap å bistå morgendagens ledere. Dette er gratisarbeid som utføres med stor glede og med fokus på å opimalisere utbyttet for elevene på videregående som tar dette speisalfaget. Hvert år får en utvalgt ub-bedrift gratis konsulenthjelp med hensyn til strategi, markedsføring, målgruppedefinering, forretningsplan, spissing av produkt og budskap.

Et eksempel på forskjellen mellom OK og fantastisk:

En varm og deilig vårdag kom det en tekstforfatter forbi en blind mann som satt i parken og tigget. Ved siden av ham sto det et skilt hvor han hadde skrevet: Jeg er blind.

Tekstforfatteren stoppet opp og spurte hvordan det gikk. Å, du vet, svarte mannen. Alle er så travle om dagen. Det fleste haster forbi, men det hender jo at noen slenger til meg en krone eller to. Tekstforfatteren tenkte seg om. Så tok hun opp en penn og skrev noe på skiltet. Deretter gikk hun videre.

Samme kveld kom tekstforfatteren tilbake og spurte den blinde mannen hvordan dagen hadde vært. FANTASTISK svarte han. De aller fleste har stoppet opp og snakket hyggelig til meg. Jeg har aldri fått så mange penger på en dag før. Si meg: Hva var det du skrev på skiltet mitt? Å, svarte tekstforfatteren; det var ikke så mye. Jeg bare føyde til noen ord, slik at det nå står «Det er vår og jeg er blind.»